Joko seuraat musiikkiala.fi -sivustoa?

Lue luotettavaa tietoa musiikkialan vaikutuksista yhteiskunnassamme.

Teksti ja kuvat: viestintä Teosto ja viestintä Gramex, 06.10.2022

Musiikkiala 1920X1080 Vihrea Lauseella

Joko seuraat musiikkiala.fi -sivustoa?

Musiikkiala.fi on musiikkialan organisaatioiden yhteinen ponnistus, joka tarjoaa luotettavaa tietoa koko musiikkialan vaikutuksista – niin taloudellisista, sosiaalisista kuin hyvinvointivaikutuksistakin.

Sivustomme on suunnattu ennen kaikkea musiikkialan ja muun kulttuurin toimintaedellytyksistä päättäville: kansanedustajille, ministereille ja virkamiehille. Lisäksi media saa sivustolta helposti ja nopeasti musiikkialan keskeisiä tietoja.

Sivuston omistavat musiikin tekijänoikeusjärjestöt Gramex - äänitemusiikin tekijänoikeusjärjestö ja Teosto

Sisältöjä ovat olleet tuottamassa mm. Music Finland, Muusikkojen liitto, Musiikin edistämissäätiö, Suomen Musiikintekijät, Musiikkituottajat - IFPI Finland ry, Suomen Musiikkikustantajat ry, Suomen Säveltäjät ry., Musiikkiluvat.fi ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemia.

Lue uutinen ja tutustu sivustoomme osoitteessa www.musiikkiala.fi!

Mihin joukkoon sinä kuulut? 

Musiikkiala.fi kokoaa yhteen tutkittua tietoa musiikkialasta ja sen merkityksestä yhteiskunnassa. Jottei meitä unohdettaisi. 

Oletko yksi 30 tuhannesta? 

Sinulla ja meillä on vaikutusta. Musiikkiala luo kasvua, parantaa ja koskettaa miljoonia ihmisiä Suomessa. Tuodaan yhdessä kuuluviin äänemme merkitys yhteiskunnassa.

Musiikki vaikuttaa yhteiskunnassa.

Se luo kasvua, työllistää, parantaa ja koskettaa miljoonia ihmisiä Suomessa joka vuosi. Se toimii terveyden ja sairauksien hoidossa, asiakaskokemuksen kehittämisessä, ostopäätösten synnyttämisessä. Se vie suomalaista kulttuuria maailmalle. Mitä yhteiskunta olisi ilman musiikkia?Lue lisää faktoja musiikkialan vaikutuksista: www.musiikkiala.fi ja seuraa myös somessa!